На рапъра Кание Уест не му върви в последно

...
  На рапъра Кание Уест не му върви в последно
Коментари Харесай

Промива ли мозъци Кание Уест? Бившата най-добра приятелка на Ким Кардашиян с тежки обвинения

 

На рапъра Кание Уест не му върви напоследък. Първо, оказа се, че ужасно дребна част от американското население му гласоподават доверие, пускайки бюлетина на президентските избори за него. И второ - тежко обвиняване се стовари върху него. То тойде от Ларса Пипен, известна като някогашната най-хубава другарка на Ким Кардашиян. Тя беше посетител на известен подкаст, където приказва, както за себе си, по този начин и за някогашната си другарка и фамилията си.

Виж още: Дете, а с кариера: Дъщерята на Бионсе с дебют в литературния свят - озвучи книга с обръщение

По думите на Ларса Пипен точно Кание Уест е виновникът за влошените връзки сред нея и Ким. Нещо повече: тя упрекна рапъра, че " промива мозъците на цялото семейство Кардашиян ". Всъщност таблоидите първи видяха влошените връзки сред Ларса и дамите от семейство Кардашият - първо Ким Клоуи и Къртни стопираха да я следват в Instagram, а по-късно и Ларса спря да ги следва. По-късно Кание разгласява серия от странни туитове, измежду които беше и нейното име. Така тя се наложи да изясни, че единственото, което я интересува, са децата ѝ и работата ѝ. 

Виж още: Интернет общността vs. Амбър Хърд: Актрисата - обезпокоена от поддръжката за Джони Деп

В изявлението Ларса приказва за това какъв брой обича Ким и фамилията ѝ, припомняйки всички тежки моменти, през които са минали. " Но в случай че би трябвало да спреш да ме следваш, с цел да направиш дома си едно по-добро място, направи го! Така че в случай че Кание усеща, че той и Ким са по-добре без моето наличие в живота им, дано по този начин да бъде. Аз съм изцяло ок с избора им ", съобщи тя. 

 

Виж още: Жените в живота на Григор Димитров (поне до този момент)

" Той безусловно е промил мозъците на цялото семейство да мислят нещо, и аз не знам какво! Той приказва толкоз доста за мен - каква съм, какво върша... Обаждаше ми се в 4,5,6 ч. сутринта. Бях индивидът, на който той се обаждаше, когато просто искаше да се поговори с някого. Изслушвах го, окуражавах го ", споделя тя и признава, че най-после тези диалози са ѝ омръзнали и тя просто е блокирала номера му. Ларса допуска, че точно по тази причина той е наговорил всевъзможни небивалици на цялото семейство Кардашиян. " Дали бях засегната? Да. Но в това време си давах сметката, че нищо не съм направила. Винаги съм била почтена и открита с приятелите си ", добавя тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/kimkardashian/
https://www.instagram.com/kanyewest/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР